O nama

Sajt www.tobacco4you.rs je logično unapređenje i novi pristup onome čime se porodično bavimo već više od decenije: prodajom zanimljivih poklona, suvenira, duvana i duvanskih prerađevina, opreme za pušenje, itd. Nudimo Vam veliki izbor prateće opreme za pušenje i prigodnih poklona, do kojih možete doći uz samo nekoliko klikova mišem. S obzirom na to da zakonski propisi u Srbiji ne dozvoljavaju prodaju duvana i duvanskih prerađevina putem interneta, ovde možete pogledati asortiman istih dostupan u našem maloprodajnom objektu. Sve ostalo možete pronaći i poručiti ovde na sajtu.

Za one hedoniste koji nisu ljubitelji kupovine preko interneta i koji vole da „opipaju” i pogledaju proizvod pre no što odluče da ga kupe, nudimo i tu mogućnost: u Novom Sadu, u pasažu između Zmaj Jovine 28 i Dunavske 2  nalazi se maloprodajni objekat STR Komision „Samson”, gde možete, po maloprodajnim cenama, kupiti sve ono što vidite na ovom sajtu. Radno vreme objekta je PON-PET 12-20h, SUB 11-17h.

Od nedavno se nalazimo na još dve lokacije:

Bulevar Mihajla Pupina 1, objekat u kojem pretežno možete naći trafičku robu, ali i proširen asortiman duvanskih proizvoda i osnovnije opreme za duvan, sužen izbor pribora za nargilu, cigare i lulu, kao i određenih elektronskih uređaja za pušenje. Radno vreme objekta je PON-ČET 8-23h, PET-SUB 8-01h, NED 9-22h.

Zmaj Jovina 25, novootvoreni objekat u kojem možete pronaći proširen izbor duvanskih proizvoda, cigara i cigariljosa, opremu za pravljenje cigareta, opremu za pušenje cigara, lule i opremu, kao i prigodne poklone za različite starosne dobi, namene i osobe različitih interesovanja. Radno vreme objekta je PON-PET 12-20h, SUB 11-17h.