O nama

Sajt www.tobacco4you.rs je logično unapređenje i novi pristup onome čime se porodično bavimo već više od decenije: prodajom zanimljivih poklona, suvenira, duvana i duvanskih prerađevina, opreme za pušenje, itd. Nudimo Vam veliki izbor prateće opreme za pušenje i prigodnih poklona, do kojih možete doći uz samo nekoliko klikova mišem. S obzirom na to da zakonski propisi u Srbiji ne dozvoljavaju prodaju duvana i duvanskih prerađevina putem interneta, ovde možete pogledati asortiman istih dostupan u našem maloprodajnom objektu. Sve ostalo možete pronaći i poručiti ovde na sajtu.

Za one hedoniste koji nisu ljubitelji kupovine preko interneta i koji vole da „opipaju” i pogledaju proizvod pre no što odluče da ga kupe, nudimo i tu mogućnost u Novom Sadu, na nekoliko lokacija:

  • Zmaj Jovina 28 (u pasažu između Zmaj Jovine 28 i Dunavske 2) gde možete, po maloprodajnim cenama, kupiti sve ono što vidite na ovom sajtu. Radno vreme objekta je PON-PET 12-17h. SUB i NED neradni.
  • Zmaj Jovina 25, gde možete pronaći većinu proizvoda koje vidite na sajtu, kao i prigodne poklone za različite starosne dobi, namene i osobe različitih interesovanja. Radno vreme objekta je PON-SUB 10-21h, NED neradna.
  • Bulevar Mihajla Pupina 1, objekat u kojem pretežno možete naći trafičku robu, ali i proširen asortiman duvanskih proizvoda i osnovnije opreme za duvan, sužen izbor pribora za nargilu, cigare i lulu, Zippo upaljače, kao i određene elektronske uređaje za pušenje. Radno vreme objekta je PON-SUB 8-23:30h, NED 14-21h.