O nama

Sajt www.tobacco4you.rs je logično unapređenje i novi pristup onome čime se porodično bavimo već više od decenije: prodajom zanimljivih poklona, suvenira, duvana i duvanskih prerađevina, opreme za pušenje, itd. Nudimo Vam veliki izbor prateće opreme za pušenje i prigodnih poklona, do kojih možete doći uz samo nekoliko klikova mišem. S obzirom na to da zakonski propisi u Srbiji ne dozvoljavaju prodaju duvana i duvanskih prerađevina putem interneta, ovde možete pogledati asortiman istih dostupan u našem maloprodajnom objektu. Sve ostalo možete pronaći i poručiti ovde na sajtu.

Za one hedoniste koji nisu ljubitelji kupovine preko interneta i koji vole da „opipaju” i pogledaju proizvod pre no što odluče da ga kupe, nudimo i tu mogućnost u Novom Sadu, na dve lokacije:

  • Zmaj Jovina 25 – GIFT&TOBACCO SHOP i CBD&HEAD SHOP u jednom, gde možete pronaći sve specijalizovane proizvode vezane za pušenje koje vidite na sajtu, proizvode koji sadrže CBD, kao i prigodne poklone za različite starosne dobi, namene i osobe različitih interesovanja. Radno vreme objekta je PON-SUB 10-21h, NED neradna.
  • Bulevar Mihajla Pupina 1 – ALL IN ONE SHOP objekat u kojem možete naći trafičku robu, ali i proširen asortiman duvanskih proizvoda i opreme za duvan i motanje, mrvilice, bongove i pajpove, proširen izbor cigara i cigarilosa, opreme za cigare i lule, arome za nargilu, Zippo upaljače, brener upaljače, kao i određene elektronske uređaje za pušenje. Ovde takođe možete pronaći veći izbor vina i žestokih pića, kao i određenih poklona. Ukoliko ste ljubitelj dobre kafe, kod nas možete svratiti po kafu za poneti. Radno vreme objekta je PON-SRE 8-22:30, ČET-SUB 8-23h, NED 13-21h.